Arzberg

Het merk Arzberg staat voor goed design, duurzaam, functioneel en esthetisch perfect. Porselein van de hoogste kwaliteit “Made in Germany “. Arzberg porselein is altijd en overal in grote vorm. Thuis, in hotels en restaurants en het Museum of Modern Art in New York.
De geschiedenis van het merk Arzberg dateert uit 1887. Toeval of niet? In hetzelfde jaar dat in het Verenigd Koninkrijk door de “Merchandise Marks Act”, merken van het product ‘Made in … “is ingevoerd om de Britse economie te beschermen tegen de goedkope concurrentie van geïmporteerde goederen. Maar al snel was “Made in Germany” kwaliteitskeurmerk voor Duitse producten. En het is zo gebleven tot vandaag.
Het is echter geen toeval, dat Arzberg porselein uitsluitend in Duitsland wordt geproduceerd. Want de kwaliteit van het merk “Made in Germany ” is een integraal onderdeel van de bedrijfsfilosofie van Arzberg-Porzellan GmbH met hoofdkantoor in de Beierse Schirnding.

Wij voeren Arzberg Tric in ons assortiment. Ook de zg. B-keus, het witte servies met kleine foutjes verkopen wij voor scherpe prijzen. Andere modellen kunnen altijd bij ons besteld worden.

 

 

Servies