A di Alessi

Alessi

Alessi JuicyAlessi heeft een vaste grote collectie, zoals onder andere de heel bekende iconische fluitketel met het vogeltje van M. Graves, de populaire kunststof producten die een glimlach op je gezicht toveren tot en met de bijzonder vormgegeven citruspers Juicy Salif. Alessi staat met deze collectie al lange tijd aan vooraan met innovatief en inspirerend productdesign.

Het bijzondere familiebedrijf, in 1921 opgericht door Giovanni Alessi, heeft in de jaren een prachtige range van designproducten in de markt gezet. Alessi ziet zichzelf als mediator tussen de wereld van creativiteit en toegepaste kunst, en de consument.

Zo hebben ze tot op heden niet alleen producten op de markt gebracht die tegen de mainstream ingaan, zoals dienbladen, schalen, porselein en bestek, maar is Alessi ook verantwoordelijk voor een aantal van de meest gevierde cult objecten van onze tijd.

 

 

Alessi Anna Gong

Alessi keuken                        Alessi m. graves

Alfi

Alfi is één van de meeste bekendste merken op het gebied van het produceren van mooie elegante, moderne en functionele thermoskannen, thermosbekers en thermosflessen. Het van oorsprong Duitse merk is opgericht in 1914 en heeft sindsdien een breed assortiment ontwikkeld aan isoleerkannen in diverse maten, kleuren en materialen. De thermoskannen van Alfi zijn kenmerkend door het design, de stijl en de hoogwaardige kwaliteit van het materiaalgebruik en productie.

 

Arzberg

Het merk Arzberg staat voor goed design, duurzaam, functioneel en esthetisch perfect. Porselein van de hoogste kwaliteit “Made in Germany “. Arzberg porselein is altijd en overal in grote vorm. Thuis, in hotels en restaurants en het Museum of Modern Art in New York.
De geschiedenis van het merk Arzberg dateert uit 1887. Toeval of niet? In hetzelfde jaar dat in het Verenigd Koninkrijk door de “Merchandise Marks Act”, merken van het product ‘Made in … “is ingevoerd om de Britse economie te beschermen tegen de goedkope concurrentie van geïmporteerde goederen. Maar al snel was “Made in Germany” kwaliteitskeurmerk voor Duitse producten. En het is zo gebleven tot vandaag.
Het is echter geen toeval, dat Arzberg porselein uitsluitend in Duitsland wordt geproduceerd. Want de kwaliteit van het merk “Made in Germany ” is een integraal onderdeel van de bedrijfsfilosofie van Arzberg-Porzellan GmbH met hoofdkantoor in de Beierse Schirnding.

Wij voeren Arzberg Tric in ons assortiment. Ook de zg. B-keus, het witte servies met kleine foutjes verkopen wij voor scherpe prijzen. Andere modellen kunnen altijd bij ons besteld worden.

 

 

Beukenhorst

Koffie om van te genieten!

Meer informatie en prijzen vindt u op deze pagina

beukenhorst Mondrian_verpakking_400Beukenhorst caffeinearm

 

 

Blomus

Design voor leven zoals het bedoeld is.

Blomus neemt een harmonieus samenspel van vorm en functie als leidraad om iets speciaals te maken voor het dagelijks leven. Deze accessoires brengen de schoonheid van de functie tot stralen. Het ontwerp is voor Blomus is geen doel op zich. Blomus ziet dat als een deel van het leven. Dit deel van het leven wordt gerealiseerd in de dingen van het dagelijks gebruik, in decoraties en accessoires. De grenzen van koud roestvrij staal worden onderzocht en deze worden  gecombineerd met andere materialen met inachtneming van de hoogwaardige afwerking.

 

BlomusMerito_Arredo_Design_Marchi_Blomus5

 

Blomus-wijn-en-baraccessoiresBlomus vogelvoederplaats

 

 

Bodum

bodum glazenVisionaire innovatie die al meer dan 60 jaar aan de weg timmert.

“Goed design hoeft niet duur te zijn” – Peter Bodum.

Bodum is een familiebedrijf dat is opgericht in 1944 in Kopenhagen Denemarken door Peter Bodum. Hij is erin geslaagd BODUM ® internationaal in de jaren 60 op de kaart te zetten door zijn uniek concept: hij wilde producten ontwikkelen die consequent hulde brengen aan functionaliteit, kwaliteit maar ook betaalbaarheid.

Peter Bodum ontwierp het vacuüm koffiezetapparaat Santos. Santos werd internationaal geprezen voor zijn unieke ontwerp en in de 50’s, 60’s en 70’s werd het een van de belangrijkste koffie-makers over de hele wereld. Al in 1974 bracht Bodum ® de bedrijfsfilosofie van het ontwerp met de lancering van Bodums eerste koffiezetapparaat , de Bistro.
In 1992 betrad BODUM ® het gebied van elektrische huishoudelijke apparaten. De IBIS waterkoker was de eerste in een lange lijn van zowel eenvoudige als zeer geavanceerde elektrische apparatuur keuken: centrifuges, koffiemolens en etc.

In onze winkel hebben wij niet gekozen voor de electrische apparaten. Daarvoor voeren wij andere merken. Wel zult u bij ons andere artikelen van dit mooie merk aantreffen, zoals glazen en melkopschuimers, thermobekers en de Bodum cafetieres

Bodum Bodum_Bodum__

 

 

Bredemeijer

De specialist in dubbelwandige theepotten

Bredemeijer is gespecialiseerd in hoogwaardige koffie- en thee artikelen sinds 1914. Deze hoge kwaliteit zorgt voor een plezierig gebruik die wel jaren duurt.

Sinds de oprichting door G. Bredemeijer uit Hilversum in 1914 is het succesvolle Bredemeijer actief in de thee- en koffieproducten branche. Het merk kenmerkt zich door het gebruik van veel hoogglans roestvrij staal en transparant hittebestendig glas. De populaire dubbelwandige theepotten zijn over de hele wereld verkrijgbaar. In Europa zijn ze zelfs in bijna alle speciaalzaken te vinden! De thee blijft lange tijd optimaal op temperatuur zonder dat u hem hoeft over te schenken. Dit is te danken aan het speciale ontwerp waarmee de Bredemeijer theepotten zijn gemaakt. En dankzij de hoge kwaliteitseisen is jarenlang plezierig gebruik gegarandeerd.

 

Bredemeijer theepottenGietijzer theepot Bredemeijer

Bunzlau Castle

Prachtig aardewerk voor ieder interieur.

Het Bunzlau Castle servies is prachtig aardewerk voor zowel het landelijke als het moderne interieur. Het aardewerk stamt uit 1800 en bevat naast vele decoren ook nog eens 100 onderdelen per item! De zeer hoge kwaliteit en vele combineer mogelijkheden, maken het Bunzlau Castle aardewerk tot een gewild item. Het traditioneel vervaardigde servies uit Polen is gemaakt van keramisch aardewerk en wordt met de hand beschilderd en bestempeld.

Aankleding van uw tafel

Een eerste indruk voor het presenteren van een gerecht is erg belangrijk. Het servies van Bunzlau Castle is een lust voor het oog. Bovendien kunt u met de vele kleine en grote accessoires uitstraling geven aan de aankleding van uw tafel. Aan het Bunzlau Castle aardewerk worden nog dagelijks nieuwe vormen, decoren en ideeën toegevoegd. Hierdoor blijft het aardewerk eigentijds, vernieuwend en levendig.

Exclusief!

Nieuw van Bunzlau Castle zijn de hand- en theedoeken. Hiermee geeft u uw keuken een authentieke en landelijke uitstraling. Ze zijn verkrijgbaar in drie verschillende decoren en drie kleurvarianten, exclusief ontwikkeld voor Bunzlau Castle. Het textiel is gemaakt van 100% katoen

Het gedecoreerde servies wordt na het glazuren nogmaals gebakken bij een constante temperatuur van 1300 graden Celsius. Door het aardewerk twee keer te bakken wordt het sterker en is het geschikt voor de oven, magnetron en vaatwasser. Voor meer informatie over de producten of het bestellen ervan kunt u contact opnemen met de winkel.

 

Bekijk hier de film van Bunzlau Castle: Van klei tot kopje:

En kies en mix de verschillende decoren van Bunzlau Castle:


Bunzlau foto

Cow Parade

Een koe voor ieder interieur

De CowParade koeien zijn al jarenlang prachtige cadeaus om te geven, met de bijna 250 modellen zit er altijd wel een koe bij die relevant is qua hobby, beroep, passie etc. Ook worden de koeien regelmatig als relatiegeschenk gegeven zowel binnen Nederland als buiten Nederland.

Bekijk hier de laatste catalogus

Cowparade diva's